Vizualizare Training Room
Training Room este o modalitate comodă de a te alătura unui curs.
Îți permite să:-
- Îți controlezi desktopurile virtuale (Trainerii pot controla și desktopurile participanților)
- Vezi desktopul trainerului în modul Grid sau Side by Side
- Îți înregistrezi desktopul
- Muți desktopul într-o altă fereastră de browser sau pe un alt monitor, dacă preferi.
- Chat
-
Vizualizezi materialele de training
Toate astea se întâmplă direct într-o fereastră de browser. Implicit, odată ce s-au alăturat cursului, participanții intră direct în Training Room, simplificând procesul pentru utilizatorii noi.
În plus, trainerii au capacitatea de a vedea mașinile tuturor participanților simultan și de a interacționa cu oricare dintre ele, de exemplu pentru a ajuta un participant care are nevoie de asistență sau care nu ține pasul cu clasa. Abilitatea de a vedea toate mașinile cursanților deodată este de neegalat și îl ajută enorm pe trainer să recreeze atmosfera predării tradiționale dintr-o sală de clasă clasică.
Vizualizare Training Room (vedere trainer)
Vizualizare Training Room cu 16 participanți (vedere trainer)
Cum te alături unui Training Room
Cum maximizezi fereastra
Ieșire din vizualizarea Training Room
Deși nu este chiar intuitiv, ca să ieși din vizualizarea Training Room, trebuie doar să dai clic din nou pe tabul "Desktop" și asta te va duce înapoi la pagina Training.
