Ștergerea contului
Îți poți șterge contul DaDesktop accesând pagina Contul meu. Opțiunea de ștergere a contului se află în partea de jos a paginii. Apasă butonul Șterge pentru a începe procesul de ștergere a contului.
După ce apeși butonul Șterge, introdu parola contului tău DaDesktop pentru a confirma cererea. Sistemul va trimite apoi un link de confirmare la adresa ta de email înregistrată. Deschide emailul și urmează linkul pentru a finaliza procesul de ștergere a contului.
