Gestionarea serverelor

Poți adăuga sau elimina servere din cloud-ul tău On-Premise sau OEM DaDesktop.

 

Gestionarea serverelor

 

Sincronizează toate informațiile de sistem

Verifică CPU-ul, memoria și alte componente ale fiecărui server și actualizează informațiile din baza de date. Aceste informații sunt folosite atunci când DaDesktop recomandă servere utilizatorilor. Serverele cu mai multe resurse vor fi recomandate primele.

Dacă ai actualizat hardware-ul, poți sincroniza toate serverele sau doar unul singur.

Te rugăm să ai în vedere că, dacă ai mai mult de 1000 de servere, acest proces poate dura câteva minute.

Schimbă starea (Suspendă, Reactivează)

Suspendă un server atunci când acesta nu este accesibil. Acest lucru împiedică interfața GUI DaDesktop să verifice starea serverului și a desktopurilor sale.

Poți folosi această opțiune dacă serverul nu este disponibil din cauza unei defecțiuni.

Retragerea unui server

Dacă vrei să nu mai folosești un anumit server, îl poți pune în modul retras. Acest lucru va împiedica crearea de noi desktopuri pe acest server. Desktopurile existente pot fi în continuare folosite sau copiate pe alte servere.

 

Retragerea unui server