Înregistrarea Training Room (desktopul trainerului)
Ca trainer, poți înregistra Training Room-ul și desktopurile tuturor participanților. Această funcționalitate este utilă pentru a revedea conținutul cursului sau pentru a analiza problemele întâmpinate de cursanți, ceea ce te poate ajuta la troubleshooting, fie pentru notițele tale, fie pentru suportul oferit de echipa de development.
Vederea Training Room:

Butonul de înregistrare
Odată intrat în Training Room, localizează butonul de înregistrare din partea de jos, așa cum se vede în captura de ecran de mai jos, unde apare lângă numele tău și etichetele asociate utilizatorului tău.

Odată ce butonul este activat, înregistrarea va începe, iar butonul va începe să clipească încet în roșu. Pentru a opri înregistrarea, pur și simplu apasă din nou pe buton.

Accesarea înregistrărilor
Pe pagina cursului, poți accesa toate înregistrările tale făcând clic pe fila `Recordings`. Odată selectată, ar trebui să poți alege ce tip de înregistrare dorești să vizionezi.
