Folosește desktopul după încheierea cursului
O funcționalitate utilă a DaDesktop este posibilitatea ca participanții la curs să poată continua cu ușurință să își folosească mașina de curs pentru exersare după ce cursul s-a încheiat. Participanții sunt întrebați prin e-mail înainte de finalul cursului dacă doresc să poată continua să își folosească desktopul după încheierea cursului.

Desktopul de curs al fiecărui participant este în mod normal șters la scurt timp după încheierea cursului. Dacă dorești să păstrezi desktopul pentru a exersa laboratorul cursului, atunci poți clona desktopul de curs într-un 'Desktop standalone' pentru a folosi mașina mai târziu.
Te rugăm să accesezi cursul tău și mașina desktop și să dai clic pe 'Folosește desktopul după curs' lângă mașina ta.
Apoi, DaDesktop explică procesul simplu și îți permite să 'Activezi' această operațiune.
Odată activată, vei vedea următoarele lângă mașina ta de curs.
Pentru a accesa mașina ta standalone după încheierea cursului, dă clic pe meniul Standalone din partea de sus a ecranului.
Mașinile care nu au fost folosite timp de o lună vor fi șterse, însă se trimite din timp un e-mail de avertizare pentru a oferi un preaviz suficient dacă utilizatorul dorește să continue să folosească orice mașini standalone pe care le utilizează.
Te rugăm să consulți și această pagină pentru detalii despre cum poți controla păstrarea mașinii tale standalone.