Înregistrare automată a sesiunii
Înregistrarea automată a sesiunii desktopului trainerului atunci când intri în sala de training.
Apasă din nou butonul roșu de „înregistrare” pentru a opri înregistrarea.

Vezi înregistrările tale în secțiunea „Trainer's Recordings” din cursul tău.

Vezi înregistrarea automată a sesiunii desktopului trainerului
Vezi înregistrările tale în secțiunea „Recordings”. Înregistrările pot fi revizuite și șterse dacă este necesar.