Programează/Anulează ștergerea automată a mașinii standalone

De ce ar trebui să îți pese de programarea ștergerii?

Dacă folosești o mașină standalone pentru a continua să lucrezi la un lab anterior de la un curs la care ai participat sau ca trainer care pregătește un curs, nu e ceva de care trebuie să îți faci griji.

Dar pentru a conserva mai bine resursele sistemului, pentru mașinile standalone care nu sunt folosite de peste o lună, vom programa ștergerea automată și îți vom aminti cu 7 zile înainte.

Poți, de asemenea, să anulezi programarea ștergerii.
 

Cum poți programa singur ștergerea unei mașini standalone.

  1. În timp ce creezi un desktop standalone, poți seta o dată de ștergere

În timp ce creezi un desktop standalone

  1. Programează o dată pentru a șterge mașina standalone din meniul OpțiuniProgramează o dată

Cum poți șterge data de ștergere programată

1. Din meniul Opțiuni, dă clic pe "Programat pentru ștergere pe" 

Programat pentru ștergere

2. Plasează mouse-ul deasupra și fă clic pe pictograma comutatorului albastru pentru a șterge rapid data de ștergere

Plasează mouse-ul deasupra și fă clic pe pictograma comutatorului programat