Verifică participanții la curs
-
Intră la curs, apasă pe „Trainer & Participants” ca să vezi dacă toți participanții s-au alăturat cursului înainte să înceapă trainingul.
-
Desktopurile se clonează automat din „Fresh-Start” pentru toți participanții când intră în „Training Room”
Reține că sunt câțiva pași suplimentari care se întâmplă automat la clonarea mașinilor, dar i-am lăsat în afara acestui ghid ca să fie mai clar
-